Forum

Een vereniging als UVV valt of staat met de leden. De leden zijn de club, ze betalen, zijn betrokken, bepalen de cultuur en moeten het warme clubgevoel hebben bij de vereniging. Wanneer dat stopt, zullen leden voor andere verenigingen kiezen. Dat hebben we vorig jaar gezien en we zien dat ook dit jaar weer een groot verloop te verwachten is.

Door leden weer centraal te zetten denken we dat de club de situatie zou kunnen keren. Het blijkt echter niet eenvoudig om een cultuuromslag binnen UVV te organiseren. Vandaar deze website en de vraag om jullie input in het forum.

Graag met respect voor ieders mening en zonder te schelden of te beledigen. Negatieve of beledigende opmerkingen verwijderen wij van dit forum.

Notifications
Clear all

Hier staat alle informatie over het inschrijven en agenda van de ALV op7 juli  

overuvvvoetbal
(@overuvvvoetbal)
Lid Admin

https://www.uvv-voetbal.nl/alv-7-juli-2020/

This topic was modified 7 maanden geleden by overuvvvoetbal
ReageerCitaat
Topic starter Geplaatst : 22/06/2020 9:42 pm
UVVmoetanders
(@uvvmoetanders)
Eminent Member

Gisteren was de ALV, de officiƫle notulen zullen nog wel komen maar voor de aanwezigen was het een bijzondere avond. De voorzitster is voor de 2e keer opgestapt. Daarnaast zijn er nog een aantal anderen opgestapt waardoor het bestuur nu bestaat uit de jeugdvoorzitter. De voorzitster zal taken blijven vervullen tot er een vrijwel volledig nieuw bestuur is.

ReageerCitaat
Geplaatst : 08/07/2020 7:20 am

UVV, een club van deze tijd!

Blijf of de hoogte via 

onze socials of mail!