Forum

Een vereniging als UVV valt of staat met de leden. De leden zijn de club, ze betalen, zijn betrokken, bepalen de cultuur en moeten het warme clubgevoel hebben bij de vereniging. Wanneer dat stopt, zullen leden voor andere verenigingen kiezen. Dat hebben we vorig jaar gezien en we zien dat ook dit jaar weer een groot verloop te verwachten is.

Door leden weer centraal te zetten denken we dat de club de situatie zou kunnen keren. Het blijkt echter niet eenvoudig om een cultuuromslag binnen UVV te organiseren. Vandaar deze website en de vraag om jullie input in het forum.

Graag met respect voor ieders mening en zonder te schelden of te beledigen. Negatieve of beledigende opmerkingen verwijderen wij van dit forum.

En nu weer in het A...
 
Notifications
Clear all

En nu weer in het AD  

Clubbelang
(@clubbelang)
Active Member
What_s_in_a_name
(@what_s_in_a_name)
Active Member

Alsof de perikelen rondom het eerste team de enige problemen zijn bij uvv, en de overstap naar zaterdag alles gaat oplossen….

ReageerCitaat
Geplaatst : 09/06/2020 7:08 am
Clubbelang vond het leuk
UVVmoetanders
(@uvvmoetanders)
Eminent Member

@clubbelang

Het gaat puur over de bijzondere overstap van zondag naar zaterdag maar niet over de verdere interne storm bij UVV. Het zou mooi zijn als de artikelen een keer over prestaties gaan en niet over leden, spelers en trainers die vertrekken.

ReageerCitaat
Geplaatst : 09/06/2020 7:25 am
OuderUVV
(@ouderuvv)
Active Member

Tja klaar voor de toekomst. Ondertussen hebben vijf spelers van het beoogde eerste elftal inmiddels aangegeven niet meer bij UVV te willen voetballen en zijn minimaal drie spelers van dat eerste elftal ergens anders aan het meetrainen. Er gaat straks (naast de 11 nieuwelingen die afgelopen jaar aan het eerste zijn toegevoegd en weer weg zij ) weer een toeloop komen van spelers van buiten UVV. UVV is klaar voor de toekomst...een gitzwarte toekomst dat wel

ReageerCitaat
Geplaatst : 09/06/2020 7:32 pm
RealUVVer
(@realuvver)
Active Member

Het gaat blijkbaar alleen om eerste. Marina, de voorzitter heeft niks maar dan ook niks bewerkstelligd. Het is jammer en pijnlijk maar veel betrokkenen zien dat daar een groot probleem ligt. Ze vertegenwoordigt niet de hele vereniging, maar het gaat haar alleen om eerste en oud uvv. Echt bedroevend beleid. En dan zijn er ook dit jaar weer bijna tien spelers bij eerste vertrokken en zijn er ook meerdere spelers van 19-1 weg. Dood en dood zonde, maar ja als je niet luistert naar de leden en kiest voor je eigen positie dan ben je niet geschikt om deze club te leiden. 

ReageerCitaat
Geplaatst : 10/06/2020 9:19 pm
UVVmoetanders
(@uvvmoetanders)
Eminent Member

@realuvver

Klopt, maar Marina is niet alleen verantwoordelijk. Het bestuur is medeverantwoordelijk voor al haar besluiten. Groot evenement van haar was natuurlijk dat Pietenhuis. Allemaal leuk maar evaluerend, wat heeft dat opgeleverd? Hoeveel leden zijn er bij gekomen? Weegt het op tegen de investering of heeft het financieel geld opgeleverd?

ReageerCitaat
Geplaatst : 22/06/2020 7:33 am

UVV, een club van deze tijd!

Blijf of de hoogte via 

onze socials of mail!