Forum

Een vereniging als UVV valt of staat met de leden. De leden zijn de club, ze betalen, zijn betrokken, bepalen de cultuur en moeten het warme clubgevoel hebben bij de vereniging. Wanneer dat stopt, zullen leden voor andere verenigingen kiezen. Dat hebben we vorig jaar gezien en we zien dat ook dit jaar weer een groot verloop te verwachten is.

Door leden weer centraal te zetten denken we dat de club de situatie zou kunnen keren. Het blijkt echter niet eenvoudig om een cultuuromslag binnen UVV te organiseren. Vandaar deze website en de vraag om jullie input in het forum.

Graag met respect voor ieders mening en zonder te schelden of te beledigen. Negatieve of beledigende opmerkingen verwijderen wij van dit forum.

Cadeau Wander Brumm...
 
Notifications
Clear all

Cadeau Wander Brummel

*Cadeau Wander Brummel* Wander vertrekt deze zomer bij UVV. Ja, je leest het goed: Wander vertrekt. Even los van de redenen en de huidige situatie bij onze club, willen wij Wander niet zomaar laten gaan. Inmiddels wordt Wander door verschillende mensen op persoonlijke noot al bedankt, maar het leek ons goed om juist ook als ware Wander-fans hem iets cadeau te doen. De bekende Rituals-pakketten zullen wij zeker niet vergeten, maar waar dit bericht om gaat is het volgende: Wij willen een groot boek kopen om iedereen die Wander een warm hart toedraagt, ruimte te geven voor een persoonlijke tekst. Een handgeschreven tekst is natuurlijk het meest persoonlijk, maar de verwachting is dat er super veel animo zal zijn, dus handgeschreven teksten bundelen wordt dan behoorlijk onpraktisch. Daarom vragen wij iedereen met interesse een mail te sturen naar cadeauwander@gmail.com. Je zal een bevestiging ontvangen als wij de mail hebben ontvangen. Alle teksten die voor vrijdag 12 juni 17.00 binnen zijn zullen wij meenemen in het boek. Toch nog even over Wander.. Wander loopt sinds het begin van UVV - Leidsche Rijn bij onze club. Hij heeft verschillende functies bekleed, maar uiteindelijk is Wander uitgegroeid tot hét gezicht van UVV. Iedereen die iets bij UVV in de jeugd heeft gedaan, heeft met Wander te maken gehad: als trainer, als coördinator, als hoofd jeugdopleiding, als mentor, als begeleider, als vraagbaak, als materiaalman, als kindervriend, als terreinchef, als duizendpoot en bovenal als absolute geweldenaar. En, dat deed hij niet alleen in de zomermaanden, maar het hele jaar door. Dus.. mailtje naar cadeauwander@gmail.com en let op: je stuk wordt pas geplaatst als je een bevestiging hebt ontvangen! Vraag hier dus naar als dit niet is gebeurd. Oh ja, mocht je ook nog leuke foto's hebben van Wander of waar hij iets mee te maken heeft, dan ontvangen wij die ook graag!! Groeten! Zomaar wat UVV'ers.
Onderwerp titel
Laatste bericht
Weergaven
Berichten

overuvvvoetbal
Door UVVmoetanders
7 maanden geleden
136
5

UVV, een club van deze tijd!

Blijf of de hoogte via 

onze socials of mail!