Forum

Een vereniging als UVV valt of staat met de leden. De leden zijn de club, ze betalen, zijn betrokken, bepalen de cultuur en moeten het warme clubgevoel hebben bij de vereniging. Wanneer dat stopt, zullen leden voor andere verenigingen kiezen. Dat hebben we vorig jaar gezien en we zien dat ook dit jaar weer een groot verloop te verwachten is.

Door leden weer centraal te zetten denken we dat de club de situatie zou kunnen keren. Het blijkt echter niet eenvoudig om een cultuuromslag binnen UVV te organiseren. Vandaar deze website en de vraag om jullie input in het forum.

Graag met respect voor ieders mening en zonder te schelden of te beledigen. Negatieve of beledigende opmerkingen verwijderen wij van dit forum.

Notifications
Clear all

Mag het weer 's over Voetbal gaan bij UVV??  

  RSS
JvZ1619
(@jvz1619)
Active Member

Het gaat inmiddels al lange tijd niet meer over voetbal bij Uvv. Begin 2017 werd nog het VoetbalTechnisch beleid goedgekeurd, en aan het begin van het seizoen 2017-2018 ontving Uvv als beloning voor de voetbal opleiding het KNVB certificaat "Lokale Opleiding". https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2017/09/11/uvv-beste-jeugdopleidingen-voetballand/ . Als je naar de situatie van nu kijkt lijkt dat wel een eeuwigheid geleden.

Eind vorig seizoen zijn er al zeer veel spelende en niet-spelende leden, trainers en kader uit onvrede vertrokken. Daaronder 22 (!!) spelers van de zondag-selectie, die dat jaar nota bene nog promotie naar de 3e klasse hadden afgedwongen. Het huidige bestuur lijkt voor die negatieve ontwikkeling geen enkele aandacht te hebben. Sinds vorig jaar zijn er 4 ALV's geweest, waarin geen enkele keer het veelbeloofde nieuwe beleidsplan is gepresenteerd (belofte maakt schuld??) maar wel iedere keer de samenstelling van en de poppetjes in het bestuur zijn gewijzigd. Met het laatste vertrek van de 2 bestuursleden Roemer en Danny zijn weer 2 mensen met (voetbal)veld-ervaring uit het bestuur verdwenen. Het bestuur wijzigt zo vaak en zo snel dat het eigen organigram ook nog dateert uit de situatie van 2018...( https://www.uvv-voetbal.nl/organogram/ )

Ondertussen stond dit seizoen zondag 1 op het punt om direct weer te degraderen uit de felbevochten 3e klasse, werd zelfs de 19-1 opgeofferd om de zondag 1 selectie in stand te houden (Uvv heeft nu dus geen 19-1 meer...) maar is inmiddels besloten om volgend jaar te stoppen met Zondag 1 en als club verder te gaan op zaterdag!

Is dat laatste trouwens niet iets om nadrukkelijk met de leden in een ALV te bespreken? Volgens mij moest de club ongeveer 5 jaar geleden met heel veel duw- en trekwerk van de zaterdag (2e klasse toen!) af omdat Uvv "een echte zondag-club" was. Anyway... 

Het resultaat is dat ook dit jaar weer veel leden zullen vertrekken en hun club teleurgesteld de rug zullen toekeren.

Kan het alsjeblieft snel weer over Voetbal gaan bij Uvv?? Daar hebben we dan wel een ander bestuur voor nodig want dit bestuur is duidelijk niet bezig met de VOETBALvereniging... 

ReageerCitaat
Geplaatst : 24/05/2020 2:41 pm
Topic Tags
What_s_in_a_name
(@what_s_in_a_name)
Active Member

Dramatisch om deze opsomming zo te lezen. Ondertussen zijn er ook in diverse jeugdteams afgelopen seizoen veel strubbelingen geweest. In plaats van dat het technisch kader/bestuur bovenop zit, zijn ze druk met zichzelf en met zaken die in ieder geval niks met voetbal te maken hebben. Zonde! Voor sommige kinderen is afgelopen seizoen een verloren seizoen geworden, en niet alleen door corona.

ReageerCitaat
Geplaatst : 27/05/2020 6:27 am
UVVmoetanders
(@uvvmoetanders)
Eminent Member

Het is wat het is. Ik hoop dat UVV er nog bovenop komt, dat het verlies van de afgelopen jaren recht te trekken is. 

ReageerCitaat
Geplaatst : 13/06/2020 12:58 pm

UVV, een club van deze tijd!

Blijf of de hoogte via 

onze socials of mail!